maanantai 30. maaliskuuta 2015

Kuulumisia viime viikoilta


Perjantaina teimme uskonnontunnilla pääsiäiskertomuksesta kirjoja ipadeilla. Kuvituksen apuna käytettiin playmobil-hahmoja. Hienoja toteutuksia tuli! 


Meillä oli myös TET-harjoittelija Lotta viikon ajan apuna. Lotan säestyksellä harjoittelimme pääsiäiskirkon lauluja.



Keskiviikkona lapset tekivät haaveri- ja ensiapuesityksiä ympäristötiedon tunnilla. Nyt osaamme hoitaa nyrjähtäneen nilkan, haavan, palovamman ja nenäverenvuodon.


 




Maanantaina 23.3. Jukurit-projektimme huipentui kannustuskatsomon tekemiseen Jukuripeliin. Luokastamme 16 oppilasta pääsi osallistumaan katsomoon, ja kokemus oli todella hauska ja äänekäs! Saimme myös kovasti mediahuomiota osaksemme ja pelikin päättyi hienosti 4-1 Jukureiden voittoon.

Linkki Länsi-Savon uutiseen: http://www.lansi-savo.fi/uutiset/lahella/jukurit-tekee-kohta-maalin-katso-videolta-kuinka-illan-aanekkaimmat-katsojat







Toissa perjantaina vietimme jääkiekkoilu- ja fanitusaiheista pajapäivää Jukuri-projektiin osallistuvien luokkien kanssa. Oppilaat valmistivat maanantain otteluun banderolleja, helistimiä ja kannatushuutoja ja -rytmejä sekä pääsivät kisailemaan laukomalla tutkaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti